A REBUS „Renovation for Energy Efficient Buildings”, a VIOLET „Preserve Traditional Buildings through Energy Reduction” és a SET-UP „Smart Energy Transition to Upgrade Regional Performance” elnevezésű nemzetközi projektek közös szervezésében kerül sor a REBUS projekt 6. Interregionális Tapasztalatcsere és Disszeminációs Rendezvényére 2018. június 27-én, Olaszországban, Firenzében, amelyre más, az INTERREG EUROPE program által támogatott és hasonló témakört célzó projektek is meghívást kapnak, hogy megoszthassák az energia-átmenettel kapcsolatos tapasztalataikat.

A három projekt partnerei már beazonosítottak közös kihívásokat, amelyet ez a videó szemléltet: interregional-cooperation-for-energy-transition

A rendezvényhez kapcsolódóan, 2018. június 28-án az INTERREG EUROPE Program keretében kialakított „Policy Learning Platform” közösség műhelymunkát is rendez, amely az energiahatékonyságra fókuszál „Thematic Workshop on Energy Efficiency” címmel.

Amennyiben az Ön projektje is INTERREG EUROPE Program által finanszírozott és lehetővé teszi a részvételt ilyen típusú rendezvényeken, továbbá érdekli a bemutatkozási/disszeminációs lehetőség, valamint a szinergiák keresése más, az energiahatékonyságot előtérbe helyező projektekkel, legkésőbb 2018. március 21-ig jelezze részvételi szándékát a hall.katalin@mfu.hu, vagy a rebus@resolvo.eu e-mailcímeken.

Bővebb információ a projektekről:

www.interregeurope.eu/rebus/

www.interregeurope.eu/VIOLET/

www.interregeurope.eu/set-up/

 

Keressünk együtt energiahatékony megoldásokat és tanuljunk egymástól!