Tisztelt Látogató, Tisztelt Partnerünk!

Több mint három hónapja, április 3-án adtam tájékoztatást arról, hogy irodánk bizonytalan időre bezár.

Az elmúlt időszakban munkatársaink ugyanolyan lelkesedéssel, precizitással és hatékonysággal végezték munkájukat otthonról is, mintha a jól megszokott irodai környezet és infrastruktúra is rendelkezésre állt volna. A folyamatban lévő ügyekben nem voltak akadozások, sőt, újonnan megjelenő pályázati felhívások kapcsán partnereinknek is segítéségére lehettünk. Köszönjük ügyfeleink várakozáson felüli együttműködését, rugalmasságát.

Mára hazánkban és a világban is egyre több, vészhelyzetben érvényben lévő szigorítást oldanak fel fokozatosan. Itthon befejeződött a digitális oktatás is, vége a tanévnek.

Éppen ezért a BORA 94 Nonprofit Kft. munkatársai június 16-ától újra a korábban megszokott rend szerint, az irodában fogják végezni munkájukat. Ügyfeleinkkel, régi és új partnereinkkel immáron személyes egyeztetésekre is lehetőség nyílik.

Kérem, továbbra is forduljanak hozzánk bizalommal akár elérhetőségeink valamelyikén, akár személyesen, Miskolc központjában található irodánkban.

Kívánok nagyon jó egészséget, sikeres közös munkát!

Lenártek András, ügyvezető

 

ÜDVÖZÖLJÜK!

25 ÉVNYI FEJLESZTÉSI TAPASZTALATTAL SEGÍTJÜK PROJEKTJE SIKERES MEGVALÓSULÁSÁT

BORA 94 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fejlesztési Ügynökséget (korábban Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fejlesztési Ügynökség) 1994-ben alapították azzal a céllal, hogy segítse a megye fejlődését. A korábbi Európai Uniós programozási időszakokban a Társaság, valamint jogelődje a NORDA Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség közreműködő szervezeti és programmenedzselési feladatokat látott el. 2007-2013 között mintegy 2100 projektet valósítottunk meg a kedvezményezettekkel közösen, 364 milliárd Ft értékben, melyekhez több, mint 300 milliárd Ft Európai Uniós támogatást közvetítettünk a régióba.

Az elmúlt 3 évben mintegy 300 pályázatot nyújtottunk be, a nyertes pályázataink száma már meghaladta a 130-at. Ezzel 9,5 milliárd Ft támogatás biztosításával segítettünk régiónk önkormányzatait, vállalkozásait fejlesztési elképzeléseik megvalósításában. Ezen időszak alatt 160 projekt gondozását végeztük/végezzük. Egyéb megbízásaink száma is meghaladta a 70-et.

MINDENT TUDUNK A PROJEKTMENEDZSMENTRŐL

Ügynökségünk teljes körű hazai és nemzetközi projektmenedzsment szolgáltatást nyújt pályázóknak, kedvezményezetteknek. Az elmúlt évtizedekben megszerzett tapasztalatainknak köszönhetően a megye egyik legjelentősebb területfejlesztési intézményévé váltunk. Ismerjük a hazai és nemzetközi pályázati rendszerek működését. Tudjuk mire kell odafigyelni ahhoz, hogy a kiírásoknak megfelelően készüljön el a pályázati dokumentációja és támogatott projektje problémák nélkül, határidőre megvalósuljon. Munkatársaink között mérnökök, közgazdászok, humán területi szakemberek, közbeszerzési szakértők és jogászok is vannak.

VÁLLAJUK:

  • Hazai és nemzetközi pályázati lehetőségek figyelését
  • Pályázatírást egyedi igényeknek megfelelően
  • Teljes körű projektlebonyolítást (beleértve a közbeszerzési eljárást, projekthez kapcsolódó nyilvánosságot, képzést, rendezvényszervezést)
  • Nemzetközi projektek közös megvalósítását
  • Fenntartható Energia Akciótervek készítését
  • Pályázatok, illetve projektek ellenőrzését megbízásra
  • Finanszírozási tanácsadást KKV-k számára
  • Jogszabályokon alapuló tanulmányok készítését (pl. megvalósíthatósági tanulmány, költség-haszonelemzés, koncepciók, stratégiák, programok, marketing terv)
  • Régiót érintő fejlesztési stratégiai tervek készítését

Keressen minket lenti elérhetőségeinken!

Legfrissebb híreink

Mutasd az összeset

Csapatunk