ÜDVÖZÖLJÜK! 

25 ÉVNYI FEJLESZTÉSI TAPASZTALATTAL SEGÍTJÜK PROJEKTJE SIKERES MEGVALÓSULÁSÁT

BORA 94 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fejlesztési Ügynökséget (korábban Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fejlesztési Ügynökség) 1994-ben alapították azzal a céllal, hogy segítse a megye fejlődését. A korábbi Európai Uniós programozási időszakokban a Társaság, valamint jogelődje a NORDA Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség közreműködő szervezeti és programmenedzselési feladatokat látott el. 2007-2013 között mintegy 2100 projektet valósítottunk meg a kedvezményezettekkel közösen, 364 milliárd Ft értékben, melyekhez több, mint 300 milliárd Ft Európai Uniós támogatást közvetítettünk a régióba.

Az elmúlt 3 évben mintegy 300 pályázatot nyújtottunk be, a nyertes pályázataink száma már meghaladta a 130-at. Ezzel 9,5 milliárd Ft támogatás biztosításával segítettünk régiónk önkormányzatait, vállalkozásait fejlesztési elképzeléseik megvalósításában. Ezen időszak alatt 160 projekt gondozását végeztük/végezzük. Egyéb megbízásaink száma is meghaladta a 70-et.

MINDENT TUDUNK A PROJEKTMENEDZSMENTRŐL

Ügynökségünk teljes körű hazai és nemzetközi projektmenedzsment szolgáltatást nyújt pályázóknak, kedvezményezetteknek. Az elmúlt évtizedekben megszerzett tapasztalatainknak köszönhetően a megye egyik legjelentősebb területfejlesztési intézményévé váltunk. Ismerjük a hazai és nemzetközi pályázati rendszerek működését. Tudjuk mire kell odafigyelni ahhoz, hogy a kiírásoknak megfelelően készüljön el a pályázati dokumentációja és támogatott projektje problémák nélkül, határidőre megvalósuljon. Munkatársaink között mérnökök, közgazdászok, humán területi szakemberek, közbeszerzési szakértők és jogászok is vannak.

VÁLLALJUK:

  • Hazai és nemzetközi pályázati lehetőségek figyelését
  • Pályázatírást egyedi igényeknek megfelelően
  • Teljes körű projektlebonyolítást (beleértve a közbeszerzési eljárást, projekthez kapcsolódó nyilvánosságot, képzést, rendezvényszervezést)
  • Nemzetközi projektek közös megvalósítását
  • Fenntartható Energia Akciótervek készítését
  • Pályázatok, illetve projektek ellenőrzését megbízásra
  • Finanszírozási tanácsadást KKV-k számára
  • Jogszabályokon alapuló tanulmányok készítését (pl. megvalósíthatósági tanulmány, költség-haszonelemzés, koncepciók, stratégiák, programok, marketing terv)
  • Régiót érintő fejlesztési stratégiai tervek készítését

Keressen minket lenti elérhetőségeinken!

Legfrissebb híreink

Mutasd az összeset

Csapatunk