Kedves Látogató, Kedves Partnerünk!

Mindannyian nehéz napokat élünk meg most, ahol az egyéni és csoportos felelősségvállalásnak igazán nagy szerepe van.

Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy a BORA94 Nonprofit Kft. munkatársai nem az irodában, hanem otthonukban dolgoznak tovább, mindaddig, amíg a járványügyi helyzet ezt megkívánja. Úgy rendezkedtünk be, hogy távmunkában, akár több héten keresztül képesek legyünk a tőlünk elvárható maximális szakértelemmel ellátni a projektmenedzseri feladatokat. A munkatársak ehhez megkaptak minden szükséges informatikai és infrastrukturális támogatást annak érdekében, hogy valós időben követhessük az eseményeket, gyűjtsük és elemezzük az információkat, amelyek érintik, érinthetik a már futó és a most induló projekteket, amelyekről hitelesen tájékoztatjuk jelenlegi és leendő partnereinket.

Látható, hogy napról napra, óráról órára változik a helyzet az élet minden területén, így van ez a pályázatok kiírásánál és a projektek megvalósításánál is. Jelenleg is ezen, az irányító hatóságok és közreműködő szervezetek iránymutatásainak értő feldolgozásán, a projektek egyedi vizsgálatán dolgozunk. Az esetlegesen felmerülő változtatási igényeket folyamatosan egyeztetjük, konzultálunk partnereinkkel azok létjogosultságáról, következményeiről, a kapcsolódó további intézkedések megvalósításáról. Tapasztalt munkatársaink szükség szerint támogatást nyújtanak egyedi beadványok kidolgozásában is, melyek a projektek sikeres megvalósításához hozzájárulhatnak a jelenlegi, bizonytalan helyzetben.

Továbbra is arra kérem tisztelt partnereinket, forduljanak hozzám vagy munkatársaimhoz bizalommal elérhetőségeinken, melyeket honlapunkon megtalálhatnak.

Vigyázzanak magukra, egymásra, környezetükre! Nagyon jó egészséget kívánok Mindannyiuknak!

Lenártek András ügyvezető

 

ÜDVÖZÖLJÜK!

25 ÉVNYI FEJLESZTÉSI TAPASZTALATTAL SEGÍTJÜK PROJEKTJE SIKERES MEGVALÓSULÁSÁT

BORA 94 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fejlesztési Ügynökséget (korábban Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fejlesztési Ügynökség) 1994-ben alapították azzal a céllal, hogy segítse a megye fejlődését. A korábbi Európai Uniós programozási időszakokban a Társaság, valamint jogelődje a NORDA Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség közreműködő szervezeti és programmenedzselési feladatokat látott el. 2007-2013 között mintegy 2100 projektet valósítottunk meg a kedvezményezettekkel közösen, 364 milliárd Ft értékben, melyekhez több, mint 300 milliárd Ft Európai Uniós támogatást közvetítettünk a régióba.

Az elmúlt 3 évben mintegy 300 pályázatot nyújtottunk be, a nyertes pályázataink száma már meghaladta a 130-at. Ezzel 9,5 milliárd Ft támogatás biztosításával segítettünk régiónk önkormányzatait, vállalkozásait fejlesztési elképzeléseik megvalósításában. Ezen időszak alatt 160 projekt gondozását végeztük/végezzük. Egyéb megbízásaink száma is meghaladta a 70-et.

MINDENT TUDUNK A PROJEKTMENEDZSMENTRŐL

Ügynökségünk teljes körű hazai és nemzetközi projektmenedzsment szolgáltatást nyújt pályázóknak, kedvezményezetteknek. Az elmúlt évtizedekben megszerzett tapasztalatainknak köszönhetően a megye egyik legjelentősebb területfejlesztési intézményévé váltunk. Ismerjük a hazai és nemzetközi pályázati rendszerek működését. Tudjuk mire kell odafigyelni ahhoz, hogy a kiírásoknak megfelelően készüljön el a pályázati dokumentációja és támogatott projektje problémák nélkül, határidőre megvalósuljon. Munkatársaink között mérnökök, közgazdászok, humán területi szakemberek, közbeszerzési szakértők és jogászok is vannak.

VÁLLAJUK:

  • Hazai és nemzetközi pályázati lehetőségek figyelését
  • Pályázatírást egyedi igényeknek megfelelően
  • Teljes körű projektlebonyolítást (beleértve a közbeszerzési eljárást, projekthez kapcsolódó nyilvánosságot, képzést, rendezvényszervezést)
  • Nemzetközi projektek közös megvalósítását
  • Fenntartható Energia Akciótervek készítését
  • Pályázatok, illetve projektek ellenőrzését megbízásra
  • Finanszírozási tanácsadást KKV-k számára
  • Jogszabályokon alapuló tanulmányok készítését (pl. megvalósíthatósági tanulmány, költség-haszonelemzés, koncepciók, stratégiák, programok, marketing terv)
  • Régiót érintő fejlesztési stratégiai tervek készítését

Keressen minket lenti elérhetőségeinken!

Legfrissebb híreink

Mutasd az összeset

Csapatunk