Pályázati felhívás mikro-, kis- és középvállalkozások részére

Kiket keresünk?

Olyan kis- és közepes vállalkozások jelentkezését várjuk, akik nyitottak arra, hogy modern innovációs megoldásokat és üzleti modelleket alkalmazzanak, ezáltal növekedést érjenek el.

Mit kínálunk?

Az EU által támogatott kísérleti programunkban szolgáltatásinnovációhoz kapcsolódó képzést és tanácsadást nyújtunk.

A pályázati felhívás közép-európai KKV-knak szól. Célja, hogy a projektben kifejlesztett szolgáltatásinnovációs módszertant a kiválasztott vállalkozások a mindennapi működésük során alkalmazzák.

Mit jelent ez?

Egyszerűen megfogalmazva szolgáltatások bevezetése a vállalkozás kínálatába. Ez nem azt jelenti, hogy a vállalkozásnak teljesen át kell alakítania a profilját, csupán bővíti a portfólióját, amely árbevétel-növekedést eredményez. Például elektromos kéziszerszámok gyártása mellett a cég az eszközök bérbeadását, karbantartását is végzi.

Mik az előnyei?

A vállalkozás kínálatának bővítése és a szolgáltatásinnovációs készségek fejlesztése hozzájárul az árbevétel és vevők számára nyújtott hozzáadott érték növekedéséhez, a piaci pozíció javításához.

A multinacionális vállalatok már évtizedek óta alkalmaznak hasonló üzleti modelleket, azonban a projekt keretében a módszertant kifejezetten a kis- és közepes vállalkozások sajátosságaihoz igazítottuk.

A projekt keretében nyújtott képzésen való részvétel elősegíti, hogy a vállalkozások versenyelőnyre tegyenek szert a piaci változásokhoz való jobb alkalmazkodás révén.

 

További információ: Filep Réka projektmenedzser filep.reka@mfu.hu

 

Pályázati felhívás

Pályázati felhívás_összefoglaló

Pályázati formanyomtatvány