GINOP-5.2.4-16-2017-01437

Gyakornoki program a BORA94 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fejlesztési Ügynökségnél

A BORA94 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. 1994 szeptemberétől végzi a megyében a vállalati és önkormányzati szektort érintő fejlesztések megvalósításában szolgáltatói jellegű tevékenységét. Ez idő alatt változatos tevékenységet folytatott, mindig az aktuális igényekhez igazítva működését (jelentős területi program menedzselése, hazai forrású pályázatok kezelése, szakértői tevékenység, nemzetközi projektek megvalósítása).

A megnövekedett feladatmennyiség ellátása érdekében az Ügynökség a gyakornoki program keretében fejlesztette személyi állományát, 2 fő 25 év alatti fiatal alkalmazásával általános irodai adminisztrátor munkakörben, 9 hónap időtartamra, 4,5 hónap kötelező továbbfoglalkoztatással.

A gyakornokok foglalkoztatásának támogatására, munkájuk koordinálására egy vállalati gyakornoki kapcsolattartó is bevonásra kerül a projektbe, aki sokéves tapasztalattal segíti a gyakornokok szakmai fejlődését. A projekt része a gyakornokok foglalkoztatását elősegítő informatikai eszközök beszerzése is. Ennek keretében 2 db laptop, 2 db webcamera és 2 db headset kerül beszerzésre, mely közvetlenül kapcsolódik a gyakornokok munkavégzéséhez.

A projekt 5.376.188 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült, 100%-os támogatás intenzitás mellett az Európai Szociális Alapból a hazai központi költségvetés társfinanszírozásával.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.02.28.