Családbarát munkahely

CSP-CSBM-22-0009

Családbarát munkahely címet nyert a BORA94 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. A munka és a család harmóniája a BORA 94 Nonprofit Kft.-nél című projektet a Kulturális és Innovációs Minisztérium 1.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette. A díjat Surmann Antal, a BORA94 Nonprofit Kft. ügyvezetője Mixtayné Kerekes Adrienn szakmai vezető társaságában vette át december 12-én a Szépművészeti Múzeumban.

A BORA 94 Nonprofit Kft. vezetése számára kiemelten fontos a családbarát légkör és munkahely megteremtése, fenntartása, és a családok, munkavállalók változó igényeihez való alkalmazkodás. A több mint negyedszázada területfejlesztéssel, pályázatok írásával és menedzselésével foglalkozó Táraságnál olyan tevékenységek valósulnak meg, melyek erősítik a kohéziót, a munkavállalók elkötelezettségét, csökkentik, illetve minimalizálják a fluktuációt. Az intézkedések mindemellett megteremtik a lehetőséget a minőségi, magas szakmai színvonalú munkavégzésre is.

A BORA 94 Nonprofit Kft. jelen pályázatát a korábban már sikeresnek bizonyuló programelemek folytatására, valamint új, családbarát intézkedések bevezetésére nyerte el.