Rólunk mondták

 

Szilva István

Sajóbábony Város Önkormánytatának polgármestere

 

Lenártek András

BORA 94 Nonprofit Kft.

 

Bizonyára furcsa, hogy a társaság ügyvezetőjeként a referencia rovathoz van mondanivalóm, de remélem, ez esetemben megengedhető!
Háromszor dolgoztam eddig a Fejlesztési Ügynökségnél.  1994-ben alapítóként, amikor még mobiltelefonunk se volt, később 2006-2010 között, és jelenleg ügyvezetőként. Más – más volt a feladatunk és tevékenységünk, eltérő volt a cég szerepe, fontossága, ennek megfelelően a munkatársak száma is. De mindig is jó munkahelyi légkör, egymás segítése, igazi közösségi szellem jellemezte az Ügynökséget. Reggel ide bejönni jól eső érzés, közösen megoldani egy-egy nehéz problémát mindig is örömteli.  Azt gondolom nemcsak nekem, de kollégáimnak is az ügynökség egy második otthonunk.

Orosz Zsolt

Hernádnémeti Nagyközség Önkormányzatának

polgármestere

A BORA 94 Nonprofit 94 Kft. az elmúlt időszakban Hernádnémeti Nagyközség Önkormányzata több pályázatának megvalósításában is közreműködött pályázatíróként és projektmenedzserként. A Kft. tevékenységével, munkatársai szakmai tudásával, hozzáértésével a lehető legteljesebb mértékben elégedettek vagyunk. Közös pályázataink sikeresek, egy sem került elutasításra. A BORA 94 Nonprofit Kft. munkatársai az együttes munka során maximális rugalmasságot és odafigyelést tanúsítottak, kedvességükkel, udvariasságukkal is elnyerték jóindulatunkat, barátságunkat. Folyamatosan tartották velünk a kapcsolatot, a problémák megoldásában maximálisan együttműködtek, aktívan segítettek, mindent megtettek a közös projektek sikeréért. Remek munkakapcsolat alakult ki közöttünk. Kialakult bennünk az a belső elhatározás, hogy a jövőben minden lehetséges esetben ezzel a Kft-vel kívánunk dolgozni a közös siker érdekében.

Tóth József

Halmaj Község Önkormányzatának

polgármestere

Halmaj Község Önkormányzata több önjelölt pályázatíróval való próbálkozás után 2015-ben találkozott a BORA Nonprofit 94 Kft.-vel. Több potenciális cég közül rájuk esett a választás, ők kezdték el írni TOP-os később VP-s pályázatainkat. Az együttműködés kialakítása Önkormányzatunk történetében az egyik legjobb döntésnek bizonyult. Megtaláltuk azt a csapatot, mely szakmai tudással, ügyfélközpontú gondolkodással elősegítette az Önkormányzatunk fejlődését. Halmaj Község Önkormányzata több sikeres Európai Uniós és állami támogatású projektben vett részt, melyben a támogatás pályázati részét, annak előkészítését, kezelését és teljes lebonyolítását a BORA 94 Nonprofit Kft. végezte. Munkájukat precízen, mindig az ügyfél érdekeit szem előtt tartva végezték. Külön kiemelendő a rugalmas, de pontos, határidőket betartó munkavégzés. A pályázatokkal kapcsolatban naprakészek, nagyon korrekt az ügyfélkezelés, messzemenően figyelembe veszik az adott projekt sajátosságait.

Horváth Jánosné

Parasznya Község Önkorányzatának

polgármestere

A BORA 94 Nonprofit Kft. 2017-től kezeli Parasznya Község Önkormányzat pályázatait.
Amit a képviselőtestülettel „megálmodunk” településünk fejlesztésének érdekében, azt a BORA 94 Nonprofit Kft. munkatársai megtervezik, és megkeresik a lehetőséget támogatási forrás megpályázásához, s ha támogatott a pályázat, közösen hajtjuk végre a megvalósítást és az elszámolást. Úgy kezelik a projekteket, mintha saját beruházást, fejlesztést hajtanának végre. Együtt „élnek” és dolgoznak a településsel.
A precizitásuk, a határidők betartása, a jelentések, elszámolások során még gördülékenyebbé teszi a projektek sikeres végrehajtását.
Megnyugtató Önkormányzatunk és képviselőtestületünk számára, hogy egy jól képzett, nagy tudással rendelkező csapattal tudunk dolgozni településünk fejlődésének érdekében.

Dr. Viszoki Gábor

Diósgyőri Várkert Kft

 

Megalakulása óta figyelemmel kísérem az Ügynökség munkáját. Az utóbbi években a személyes kapcsolat és létrejött és erősödik. Ajánlatukra kezdtünk el foglalkozni egy vissza nem térítendő támogatásos pályázati lehetőséggel. Az Ügynökség közreműködésével kidolgozott pályázat eredményes lett, most van folyamatban a megvalósítás. Szakmai tudásukkal, gyakorlati tapasztalatukkal sokat tudtak és tudnak segíteni.