👩‍🎓🧑‍🎓 Egyetemi hallgatók is letesztelték a JETforCE klímavédelmi appot

👍A Miskolci Egyetemmel együttműködve egy kihelyezett energetikai gazdaságtan óra keretében tesztelést végeztünk hallgatókkal és tanáraikkal, mert kíváncsiak voltunk a fiatalok véleményére is az újonnan kifejlesztett klímavédelmi, igazságos átmenetet ösztönző, közösségi applikációnkról.

👩‍💼A tesztelést egy rövid beszélgetés, valamint egy prezentáció is megelőzte, amelynek középpontjában a klímavédelem, a digitalizáció, az igazságos átmenet és a zöld energiára való áttérés közös és egyéni lehetőségei álltak.

A hallgatók emellett tájékoztatást kaptak a JETforCE projekt főbb tudnivalóiról és magáról az applikációról is (JETforCE Digital Challenge Mapping Tool – JETforCE Helyi Kihívásokat Feltérképező Platform).

💡A fiataloknak már elsőre is számos építő javaslatuk és ötletük volt, de még további ötleteket is várunk tőlük írásban. Az applikáció szélesebb körű bemutatása 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣. szeptember elején várható.

Az esemény egyben a projekt helyi szemléletformáló tevékenységét is segíti.

Bővebb információ a projektről: https://www.interreg-central.eu/projects/jetforce/

https://bora94.hu/web_h/jetforce/

#JustTransition #GreenEnergy #CitizenEngagement #JETforCEproject #InterregCentralEurope #Sustainability #CommunityDriven #BORA94 #JETforCEDigitalChallengeMappingTool