MEGHÍVÓ
A BORA 94 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fejlesztési Ügynökség tisztelettel meghívja Önt a:
„25 ÉVES A MEGYEI FEJLESZTÉSI ÜGYNÖKSÉG”
rendezvényre

A rendezvény időpontja: 2019. december. 6. (péntek) 10:00-13:00

A rendezvény helyszíne: Megyeháza, Díszterem (Miskolc, Városház tér 1.)

E jeles esemény keretében nemcsak a több szervezeti és névváltozáson átesett fejlesztési ügynökséget szeretnénk megünnepelni, de egyben az ügynökség tevékenységéhez szervesen kapcsolódó Borsod-Abaúj-Zemplén megyei területfejlesztés eltelt 25 évéről is méltóképpen szeretnénk megemlékezni. Bizonyára ma már furcsának tűnik, hogy 1994-ben csupán 2 szervezet volt az országban, amely nemcsak használhatta a „megyei területfejlesztés” kifejezést, de tervezett, pályáztatott, előkészített és lebonyolított támogatott fejlesztési projekteket. Mindezt tette úgy, hogy még nem volt területfejlesztési törvény sem. Azonban az eltelt 25 évben sok minden változott. A kezdetekkori tucatnyi személy helyett ma már a megyénkben több százan dolgoznak főállásban ezen a területen, pár milliárd Ft-os programok lebonyolítása helyett 100 Mrd Ft-os programcsomag menedzselésén. Ezzel párhuzamosan változott az Ügynökség tevékenysége és neve is. A pályázatkezelő/lebonyolító szerep csökkenésével a hangsúly egyre inkább a pályázatok előkészítésére és megvalósítására helyeződött át. 2016-ban az Ügynökség lett a NORDA jogutódja, és a neve is megváltozott BORA 94 Nonprofit Kft-re. Ma már a cég széleskörű tevékenységet folytat a megyénkben és a megyén kívül is. Ahogy szoktuk mondani, az életünkben legbiztosabb dolog a változás! A múltbeli tapasztalatok alapján bizakodva várjuk, mit tartogat szervezetünk számára a jövő.

Kérjük, jöjjön el, idézzük fel együtt az elmúlt 25 évet, tekintsük át hol tart ma a megyénk, és milyenek a jövő kilátásai.

A Megyei Fejlesztési Ügynökség (régi nevén MFÜ, ma BORA 94) vezetése nevében szeretettel várjuk mindazokat, akik nyomon követték a szervezet tevékenységét az elmúlt 25 év alatt; éppúgy, mint azon partnereinket, akik megyénk területfejlesztésében érdekeltek, érintettek.

Részvételi szándékát az alábbi linken keresztül jelezheti, melynek határideje 2019. december 3. (kedd):

Jelentkezés 

A részletes program a következő linken érhető el: 

Program