Kit keresünk?

Olyan kis- és közepes vállalkozások jelentkezését várjuk, akik nyitottak arra, hogy modern innovációs megoldásokat és üzleti modelleket alkalmazzanak, ezáltal növekedést érjenek el.

Mit kínálunk?

Az EU által támogatott kísérleti programunkban szolgáltatásinnovációhoz kapcsolódó ingyenes képzést és tanácsadást nyújtunk.

A pályázati felhívás közép-európai KKV-knak szól. Célja, hogy a projektben kifejlesztett szolgáltatásinnovációs módszertant a kiválasztott vállalkozások a mindennapi működésük során teszteljék és alkalmazzák.

Mit jelent ez?

Egyszerűen megfogalmazva szolgáltatások bevezetése a vállalkozás kínálatába. Ez nem azt jelenti, hogy a vállalkozásnak teljesen át kell alakítania a profilját, csupán bővíti a vállalkozás portfólióját.

Mik az előnyei?

A vállalkozás kínálatának bővítése és a szolgáltatásinnovációs készségek fejlesztése hozzájárul a vállalkozás árbevételének és vevők számára nyújtott hozzáadott érték növekedéséhez, a piaci pozíció javításához.

A projekt keretében nyújtott képzésen való részvétel elősegíti, hogy a vállalkozások versenyelőnyre tegyenek szert a piaci változásokhoz való jobb alkalmazkodás révén.

Pályázati dokumentáció:

Pályázati felhívás összefoglaló

Pályázati felhívás

Pályázati adatlap

1 Melléklet

2 Melléklet

További információ:

Filep Réka

e-mail: filep.reka@mfu.hu

Mobil: +36 20 273 0946